Pulltex AntiOx wijnstopper

Wijnstopper om wijn langer te bewaren

Een geopende fles wijn kan niet lang bewaard worden, doordat de wijn snel oxideert als gevolg van de blootstelling aan zuurstof in de lucht. Hiervoor biedt de Pulltex AntiOx de oplossing. Met deze ingenieuze wijnstopper kunt u uw geopende fles wijn langer bewaren, zodat u geen wijn meer weg hoeft te gooien. De wijnstopper is gemaakt van kunststof en kan eenvoudig op de fles geplaatst worden, zodat die geheel wordt afgesloten.

Met actief koolstoffilter

De Pulltex AntiOx is uitgerust met een actief koolstoffilter. Deze filter neutraliseert de chemische reactie tussen de wijn en de lucht en gaat op die manier oxidatie tegen. Met deze handige wijnstopper verloopt het proces van verzuring van de wijn vijf keer trager dan bij het gebruik van een vacuümpomp (een ander hulpmiddel om wijn langer te kunnen bewaren). De AntiOx is voorzien van een ring, waarop u de datum kunt instellen van de opening van de fles. De wijnstopper kan de fles vervolgens tien dagen bewaren, zodat u perfect weet of de wijn nog goed is of niet.

Speciale set voor de horeca verkrijgbaar

Heeft u een horeca-bedrijf en heeft u meerdere wijnstoppers nodig? Wij hebben een speciale horeca-set van deze wijnstopper, waarmee u een set van zes exemplaren ontvangt. Deze kunt u hier vinden.

Kenmerken

  • Eenvoudig in gebruik
  • Met actief koolstoffilter
  • Gaat oxidatie tegen
  • Datum instelbaar