Noorse design-wijnklimaatkasten van Temptech

Of u nu op zoek bent naar een vrijstaande wijnkoelkast of een inbouw-wijnklimaatkast, Temptech biedt de oplossing. Het moderne design van de klimaatkasten maakt ze ook nog eens tot een perfecte aanvulling voor eigentijdse interieurs. Temptech is een Noors merk. De meeste bekende Noorse restaurants, wijnverzamelaars en -importeurs kiezen voor een wijnkoelkast van Temptech. Dit merk staat garant voor kwaliteit én design. Bekijk hieronder onze collectie Temptech wijnklimaatkasten.

Trillingsvrije wijnklimaatkasten van Temptech

Het Noorse merk Temptech produceert de wijnklimaatkasten zelf. Het is een van de weinige merken die een compressor gebruikt, die speciaal is ontwikkeld voor wijnkoelkasten. Dat betekent dat deze apparaten stiller werken en minder trillingen produceren. Fijn voor uzelf, maar ook voor uw wijn. De kwaliteit van wijn kan namelijk aantasten door een teveel aan trillingen. In een Temptech wijnkoelkast krijgen uw goede wijnen dus de kalme, trillingsvrije omgeving die ze nodig hebben.

Vrijstaande wijnklimaatkast of inbouw-wijnkoelkast?

Het assortiment wijnkoelkasten van Temptech bestaat uit drie verschillende soorten:

  1. Wijnkoelkasten die alleen vrijstaand geplaatst kunnen worden
  2. Wijnkoelkasten die vrijstaand en ingebouwd geplaatst kunnen worden
  3. Wijnkoelkasten die alleen geschikt zijn voor inbouw

De modellen die alleen vrijstaand geplaatst kunnen worden, maken gebruik van de thermo-elektrische koeltechniek. Deze zijn daardoor voordeliger in de aanschaf, maar verbruiken wat meer energie. Ze zijn daarentegen wel stil in gebruik en werken niet met koelvloeistoffen. De wijnklimaatkasten die ingebouwd kunnen worden, werken met een compressor. Daardoor hebben ze een extra groot temperatuurbereik.