Onze winkels

Met meer dan 300 shops staat Frank van 's morgens vroeg tot 's avonds laat voor je klaar. Op een doorsnee dag kun je zomaar honderden Frank-producten tegenkomen. Jouw dag, als een gemiddelde Frank-klant, zou er best eens zo uit kunnen zien.

Van wakker worden tot slapen gaan

Misschien word je wel gewekt door de wegrijdende wekker en sla je het dekbed van Frank van je af. Of haal je de ochtendkrant wel uit één van onze brievenbussen of gooi je de restanten van het ontbijt in een afvalbak van Frank.

Wellicht fiets je wel op een elektrische vouwfiets naar het werk. Of stop je de laptop, agenda en vulpen in een fietstas of rugzak van Frank. Misschien ben je wel werkzaam in een sector waarbij je het gevaar loopt dat er iets zwaars op de voet terecht komt en moet je eerst beschermend schoeisel en beschermende kleding van onze winkel aantrekken.

Mogelijk heb je na het werk wel zin in een goed glas wijn dat op de juiste temperatuur wordt geschonken, hiervoor kun je bij Frank een wijnkoelkast vinden. Misschien zet je het glas vervolgens wel op een bijzettafel en leg je de voeten op één van onze hockers.

Waarschijnlijk heeft Frank het wel!

Misschien heb je wel een iets actievere middag voor ogen. Nog even wat "meters" maken op een crosstrainer of het "water op" met een roeitrainer, beide kun je bij Frank vinden. Of natuurlijk nog wat krachttraining met gewichten of je stoottechniek verbeteren op een bokszak van Frank.

Wellicht komen de kinderen wel binnen na het spelen op één van onze speeltorens. Of leert jouw zoon of dochter stapje voor stapje fietsen op een loopfiets. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat hij of zij al zelf bij opa en oma vandaan rijdt op een kinderfiets.

Zet op een winterse avond de elektrische deken alvast aan, zodat een lekker warm bed op je wacht wanneer je gaat slapen. Poets je tanden onder één van de spotjes van Franks badkamerverlichting. Of lees je nog een paar bladzijden in dat spannende boek onder het warme licht van een lamp van Frank.

We hebben bíjna alles. Ook de producten die misschien wel nergens anders online te vinden zijn. Wat te denken van een barglobe, een schrikdraadapparaat of een eenwieler? Wat je ook zoekt - groot of klein, uniek of populair, duur of goedkoop - misschien heeft Frank het wel!