Achteraf betalen

Eerst het product zien en ervaren en dan pas betalen

Eerst het product zien en dan pas betalen? Dit kan door te kiezen voor de optie "achteraf betalen". Bij Frank kun je achteraf betalen met AfterPay. Hieronder vind je meer informatie over hoe achteraf betalen bij AfterPay in zijn werk gaat.

Achteraf betalen met AfterPay

Hoe werkt achteraf betalen met AfterPay?

  • Na het shoppen klik je op het winkelwagentje. Bij betaalmethode selecteer je "achteraf betalen" (herkenbaar aan het logo van AfterPay).
  • Nadat je AfterPay hebt geselecteerd als betaalmethode moet je enkele persoonsgegevens invoeren. Deze heeft AfterPay nodig voor een correcte afwikkeling van de betaling. Aan de hand van de bestelgegevens doet AfterPay een snelle gegevenscheck.
  • Nadat de gegevens zijn gecontroleerd, kun je het bestelproces afronden door op "bevestigen" te klikken.
  • Frank verstuurt vervolgens jouw bestelling. Na ontvangst kun je rustig het product bekijken, ervaren en eventueel retourneren.
  • Nadat je jouw bestelling hebt ontvangen, krijg je van AfterPay per mail een betaaloverzicht. Je kunt het orderbedrag overmaken door middel van overschrijving of via de iDeal-button in de digitale factuur. Wat wel zo makkelijk is, is dat AfterPay je 2 weken de tijd geeft om het bedrag over te maken. Je kunt zelf kiezen op welk moment je betaalt. Vanzelfsprekend moet dit wel binnen de betaaltermijn van 2 weken zijn.

Let op: betaal je voor de eerste keer met AfterPay, dan kan het maximaal 10 dagen duren voordat jouw order door ons in behandeling wordt genomen.

Hieronder vind je meer details omtrent achteraf betalen bij Frank met AfterPay:

AfterPay voert voor Frank het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 3.000,00.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy-statement. Mocht onverhoopt het verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Voor een betaling via AfterPay wordt een bedrag van € 0,90 aan transactiekosten in rekening gebracht. Deze kosten krijg je teruggestort op het moment dat je een bestelling retourneert.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.