Wijnopeners

Is het tijd om te proosten met een goed glas wijn? U krijgt een wijnfles is gemakkelijk open met een kurkentrekker of sommeliermes. Met dit handige hulpmiddel heeft u iedere fles wijn in een handomdraai geopend. Op deze pagina vindt u een groot aanbod kurkentrekkers, van eenvoudig model tot sommeliermes dat is ingelegd met Swarovski-kristallen.

Sommeliermessen en kurkentrekkers voor iedere fles wijn

Om uw wijnfles gemakkelijk te ontkurken, is een kurkentrekker of sommeliermes een handig hulpmiddel. De meeste kurkentrekkers werken door middel van een hefboom, waarbij u een hendel gebruikt om de kurk eenvoudig uit de fles te trekken. Daarnaast bieden wij een handige kurkentrekker in tafelmodel, waarbij de fles extra ondersteund wordt, zodat deze extra gemakkelijk ontkurkt wordt. Verder kunt u kiezen voor een oplaadbare kurkentrekker, die al het werk voor u doet.

Open uw fles met een sommeliermes

Een sommeliermes is een onmisbaar gereedschap voor iedere sommelier. Deze uitgebreide versie van de kurkentrekker is het ideale gereedschap om een fles snel en gemakkelijk te openen. Zo is een sommeliermes voorzien van een handig mesje, waarmee u de capsule van de fles kunt snijden. Vervolgens kunt u de kurk eenvoudig uit de fles trekken. Op dit moment bieden wij diverse sommeliermessen van het merk Pulltex. Van dit merk bieden wij onder andere diverse exclusieve sommeliermessen, die zijn gedecoreerd met Swarovski-kristallen.